Bestrijd virusverspreiding

Virus-Aware Seal

De Virus-Aware Seal is een  toevoeging op de Blue Destination Certification en richt zich op de gezondheid en veiligheid. De Virus-Aware Seal kan u helpen om de juiste maatregelen in te voeren en om bewustwording rond virusverspreiding te vergroten.

Wat is de Virus-Aware Seal

De criteria

Momenteel zijn er geen maatregelen ter verspreiding van het Covid-19 virus actief op Bonaire. Maar, Covid-19 of andere virussen zullen nog lange tijd een rol spelen in onze samenleving. Aantonen dat uw bedrijf er alles aan doet om gezondheid en veiligheid in acht te nemen, kan een geruststelling vormen voor uw personeel en uw klanten. De Virus-Aware Seal is een vrijblijvende toevoeging op de Blue Destination Certification. De Seal kan u helpen om de juiste maatregelen in te voeren en om bewustwording te vergroten.

De Virus-Aware Seal bestaat uit praktische criteria die ook haalbaar zijn voor kleine bedrijven. De lijst van criteria wordt regelmatig aangepast om te voldoen aan de aanbevelingen van de World Health Organization (WHO). Op het moment dat er geen virus actief is, zijn de criteria soepeler dan op het moment dat er sprake is van dreiging of uitbraak van een virus.

virus_aware_seal_2

Registreer uw bedrijf

Meld hier uw bedrijf of organisatie direct aan voor de Blue Destination Certification
(en de Virus-Aware Seal). Na registratie neemt de Kamer van Koophandel zo snel mogelijk contact met u op.

De Virus-Aware Seal geeft onder andere aan dat:

Drie niveaus

Er wordt binnen de Virus-Aware Seal onderscheid gemaakt tussen drie niveaus. Bij alle drie de niveaus moet aan de basiseisen worden voldaan. Voor het derde niveau, Virus-Aware Certified, moet daarnaast ook aan ten minste de helft van de optionele eisen worden voldaan.

virus_aware_seal_9

Het belangrijkste verschil tussen de niveaus zit in de manier waarop de door u aangeleverde informatie gecontroleerd wordt. Net zoals bij de Blue Destination Certification rapporteert u via een online platform. Bij het eerste niveau worden uw antwoorden en documenten op afstand gecontroleerd, bij het tweede niveau vindt een audit plaats via videoverbinding, bij het derde niveau wordt uw bedrijf ter plaatse gecontroleerd.

Om in aanmerking te komen voor het derde niveau moet u de Blue Destination Certification al hebben afgerond met ten minste twee sterren.

virus_aware_seal_16

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Wees altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuw gecertificeerde, events en het laatste nieuws.