Harbour Village Bonaire

Harbor Village Beach Club, een broedplaats voor zeeschildpadden, ligt verscholen op een privéstrook met wit zand en palmbomen en is een oase die geliefd is bij zonaanbidders, duikers en zeevarenden. Al meer dan 30 jaar heeft ons boetiekhotel met 40 kamers op Bonaire de luchtige, blote voeten-elegantie van de Nederlandse Caraïben vastgelegd, terwijl het zich tegelijkertijd inzet voor duurzame praktijken en diensten. Great Adventures Bonaire, het PADI 5-Star Instructor Development Center ter plaatse, zorgt voor het onderhoud van onze koraalkwekerij en biedt Reef Renewal-cursussen aan om het bewustzijn te vergroten over het belang van de bescherming van onze koraalriffen.

Bedrijfsinformatie

Harbor Village Beach Club, een broedplaats voor zeeschildpadden, ligt verscholen op een privéstrook met wit zand en palmbomen en is een oase die geliefd is bij zonaanbidders, duikers en zeevarenden. Al meer dan 30 jaar heeft ons boetiekhotel met 40 kamers op Bonaire de luchtige, blote voeten-elegantie van de Nederlandse Caraïben vastgelegd, terwijl het zich tegelijkertijd inzet voor duurzame praktijken en diensten. 

www.harbourvillage.com

Waarom Blue Destination?

Great Adventures Bonaire, het PADI 5-Star Instructor Development Center ter plaatse, zorgt voor het onderhoud van onze koraalkwekerij en biedt Reef Renewal-cursussen aan om het bewustzijn te vergroten over het belang van de bescherming van onze koraalriffen.

800x1000_blue_destination_bedrijfscertificerings_harbour_village_pagina

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Wees altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuw gecertificeerde, events en het laatste nieuws.