Captain Don’s Habitat

Wanneer naar de aspecten nature/wildlife en cultural heritage wordt gekeken, heeft zowel Don als het resort een enorm rijke geschiedenis. Don wordt vaak in een adem genoemd met historische gebeurtenissen op Bonaire. Tevens was Don medeoprichter van vele, vandaag nog bestaande en opererende organisaties, te denken valt aan bijvoorbeeld CURO. Ook is de impact, als grondlegger van het duiktoerisme, welke Don heeft gehad op de duiksport op vele sites waaronder Stinapa terug te lezen. De Blue Destination certificering betekend voor Habitat het aantoonbaar kunnen maken van de manier waarop Habitat altijd bestaan en geopereerd heeft.

Bedrijfsinformatie

Wanneer naar de aspecten nature/wildlife en cultural heritage wordt gekeken, heeft zowel Don als het resort een enorm rijke geschiedenis. Don wordt vaak in een adem genoemd met historische gebeurtenissen op Bonaire. Tevens was Don medeoprichter van vele, vandaag nog bestaande en opererende organisaties, te denken valt aan bijvoorbeeld CURO. Ook is de impact, als grondlegger van het duiktoerisme, welke Don heeft gehad op de duiksport op vele sites waaronder Stinapa terug te lezen. De Blue Destination certificering betekend voor Habitat het aantoonbaar kunnen maken van de manier waarop Habitat altijd bestaan en geopereerd heeft. www.habitatbonaire.com

Waarom Blue Destination?

Het Blue Destination concept verwijst naar het feit dat, Bonaire het eerste eiland is met een marine park welke meer dan 41 jaar beschermd is, wat maakt dat Habitat een enorme affiniteit met het concept heeft. Dit omdat Donald Steward oprichter is van het marine park, en dus indirect verantwoordelijk is voor het mogelijk maken van het Blue Destination concept.

blue_destination_bedrijfscertificerings_dons_pagina

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Wees altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuw gecertificeerde, events en het laatste nieuws.