Delfins Beach Resort Bonaire

Onze natuur is een groot goed voor Bonaire en dan vooral natuurlijk ook onze prachtige Caribische Zee. Als bedrijf zit het in ons DNA om daar goed voor te willen zorgen. Door de certificering worden we als bedrijf ook scherp gehouden op de details van het blauw zijn! En dat helpt ons op veel verschillende manieren. Natuurlijk als inspiratie om het beter te doen, en daarmee dan ook de ambitie om meer sterren te verkrijgen. Om het uiteindelijk dus weer beter te doen voor ons eiland.

Bedrijfsinformatie

Delfins Beach Resort, een spectaculair luxe resort met 148 ruime appartementen en 13 villa's met hoogwaardige voorzieningen. Brass Boer, een van de meest trendy nieuwe restaurants van Bonaire, biedt luxe dineren met een prachtig uitzicht op zee. Het zwembad en de strandbar van Delfins zullen alle andere overtreffen. Ten slotte biedt het 5-sterren duikcentrum lessen, high-tech apparatuur en duiklucht. Delfins wil haar gasten een totale Caribische ervaring bieden!

www.delfinsbeachresort.com

Waarom Blue Destination?

Een initiatief voor Bonaire waarmee we de eerste blue destination worden in de wereld moeten we wel omarmen. Ons paradepaardje is natuurlijk die prachtige warme Caribische zee met haar transparante water en unieke onderzee wereld.

blue_destination_bedrijfscertificerings_delfin_pagina

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Wees altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuw gecertificeerde, events en het laatste nieuws.