14 oktober 22

Quarterly Clean Up Dive  – 22 October

Quarterly Clean Up Dive  – 22 October

Wil jij bijdragen aan een schonere oceaan en een gezonder ecosysteem? Dit is je kans! Dive Friends Bonaire organiseert op zaterdag 22 oktober wederom een Quarterly Clean Up Dive en we hopen jou daar natuurlijk te zien.

Dit keer zullen we samen de wateren bij The North Pier vrijmaken van afval en troep. De registratie is om 9:30 uur bij The North Pier met daaropvolgend de briefing om 10:00 uur. Mocht je alleen zijn gekomen dan heb je ook de gelegenheid een buddy te ontmoeten en dan is het tijd voor de duik!

De tanks zijn tijdens de Quarterly Clean Up gratis. Als je nog geen eigen duikuitrusting hebt, kun je deze natuurlijk bij ons huren. Let er wel op dat je de spullen vóór de start van de registratie ophaalt bij een van onze locaties. Om duikuitrusting te huren moet je je duikpasje meenemen.

Ben je niet zo’n waterrat? Geen punt! Ook op het land hebben we mensen nodig bij verschillende activiteiten zoals duikers helpen om het afval uit het water te krijgen en het sorteren en tellen van afval.

Na afloop is er een gezellige barbecue bij onze Hamlet Oasis locatie! Het is een potluck dus we vragen jullie om een bijgerecht mee te nemen zoals een salade, quiche of dessert. Wij zorgen voor het vlees en het eerste drankje is gratis! Daarna kun je drankjes kopen voor $2 per stuk.

En heb jij het gevoel dat het jouw lucky day is? Dat komt goed uit want tijdens te raffle maak je kans op leuke prijzen!

Zet jezelf op aanwezig op het Facebook event om op de hoogte te blijven: https://fb.me/e/20WTsPRJd

Team up to clean up!  We hopen dat je erbij bent!





Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Wees altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuw gecertificeerde, events en het laatste nieuws.